tisdag, augusti 30, 2011

Baltazar

Pratade precis med Camilla som har Baltazar och hon berättade att Nicke somnat in idag, cancer :( Nu får vi se ifall B kan bo kvar där för han och Snusan går inte alls ihop, de biter varandra så att blod kommer. Det har ju gått bra i 7 månader men något har hänt. Kanske bråkar de om Nicke så vi får se hur de beter sig nu när han är borta.

Camilla berättade två roliga insidenter som gått bra. Baltazar var ute i trappuppgången och ca 1 m upp finns ett fönster typ ganska nära trappan. Camilla hade ropat in B och trodde han var inne men så var inte fallet. Några timmar senare kom grannen förbi och sa att hon sett en iller ute. Detta var flera timmar efter att Camilla stängt dörren. Camilla tog med en pipleksak ut och gick runt runt och ropade på Baltazar. Denna dag var det väldigt varmt ute så alla hade ytterdörrarna öppna och hon fick lite panik över att han skulle gått in till någon :)
Efter ca 15 min ser hon att han kommer ut från grannens entré, nyvaken och tittar på Camilla och undrar vad har hänt :). Han hade helt enkelt gått in till grannen och sovit ett tag, kanske tur att grannen inte märkt något.

Den andra insidenten är att han, Nicke och Snusan var ute på balkonen, de bor på andra våningen, såklart är balkonen illersäkrad. Varken N eller S har lyckats kommar förbi men tydligen lyckades B en dag. Camillas sambo Tommy ringer Camilla och säger att B är borta. Han måste ha hoppat från balkonen. Tommy beger sig ut för att leta och hittar honom runt hörnet, buskarna nedanför balkongen måste ha dämpat fallet för han mådde bra, pju!

Nu håller jag tummarna att B och Snusan ska bli vänner och att B inser att han har det superbra hos Camilla och Tommy. Ett bättre hem kan B inte få och hoppas att han inser det fort!

Inga kommentarer: