onsdag, november 16, 2011

O N S D A G

Babysim idag, två gånger denna vecka och Ella är överlycklig. Min plan var att hon skulle sova 1 h efter simmet men icke. Idag sov hon 30 min på väg till simmet i vagnen och sedan inget mera. Hallå, hon var vaken från kl 11 till kl 18, har aldrig hänt tidigare. Gav henne välling och hon somnade nästan med flaskan i munnen :). Tro inte att jag inte försökte söva henne men så fort vi kom in i hennes rum började hon skrika. Orkar inte med skriket så hon vinner och vi går ut igen. Borde väl gått ut med henne i vagnen vid 15 tiden men orkade inte. Dessutom var hon nöjd med att leka i köket och med mig sittandes brevid eller åtminstone att jag var i samma rum. Passade på att baka Leilas saffransskorpor (använder 1 påse hackad mandel ist). Har ni inte bakat dom gör det, kalasgoda och klara på ett kick.

På söndag ska vi ha mysbak hemma hos oss. 3 mammor från föräldragruppen kommer och vi ska baka lussebullar, knäck och Leilas Rocky Road. Kommer bli så mysigt. Papporna tar hand om barnen så det blir något gjort :)

Tror att jag ska fira att det är onsdag och att Fredrik snart är hemma med att hälla upp ett glas rött. Känner mig sugen på det.

2 kommentarer:

Madde J sa...

Åh, vilka bra tips! Ska testa både skorporna och rocky road!

Anonym sa...

Ja det har hänt att Ella varit vaken längre än så.
Farmor