måndag, oktober 24, 2011

Fylld av energi

Vilken helg det varit. Fredriks mamma och syster har varit här och i fredags blev det god middag på Sangria tillsammans med dom och sedan Ladies Night. Helt ok show med bra musik och komik.

I lördags blev det stan för lunch och lite shopping. Kvällen spenderades hemma med massa mys och lugn.

Igår förmiddag tog Bettan och Fredrik Ella på en promenad och jag passade på att riva ner spegelväggen. Bara två plattor gick sönder men det var ändå skönt att Ella inte var i samma rum. Hann riva hela väggen innan de kom hem. Någon timme på eftermiddagen ägnades åt till att röja lite på tomten. Äntligen är björnbärsbuskarna nerklippta dock har jag massor av sår på händerna men det är goda bär men otäcka taggar.

Lite löv är ihopkrattade och lite annat pyssel är gjort på tomten. Det hinns med massor när Ella sover och Sussie stannade inne och kikade till henne. Vädret har ju varit strålande i helgen, två riktigt härliga höstdagar. Igår kväll blev det sushi och filmkväll framför TVn.



Nu på morgonen åkte Sussie hem och det är ju måndag så Fredrik jobbar. Själv har jag satt på tvättmaskinen, städat badrummen och dammtorkat lite.

Dagens mammaträff skulle inte vara här men två barn av fyra är sjuka. Bara Hugo och Ella är friska så då blev träffen här. Perfekt anledning till att ta tag i städningen :)


Nedan morgonens bild på Ella. Just nu tycker hon att det är kul att trypa till diskmaskinen, ställa sig upp och försöka plocka ur besticken.

Nu går det riktigt riktigt fort fram i hennes utveckling. Lite läskikgt men såklart kul :)






Inga kommentarer: