torsdag, januari 15, 2009

Aj aj och åter aj

Igår efter jobbet var det dags för träning igen och idag har jag enormt med träningsvärk, framförallt i framsida lår och rumpa. Jag provade ett nytt pass som startat på Feelgood. Så här beskriver dom passet;

Funktionell Moves......innebär att du tränar i naturliga rörelser och bygger upp en funktionell styrka och balans som du kan utnyttja i vardagen.
Man kan bli förvånad över hur många muskler man utnyttjar varje dag. Att bära upp en kasse från marken innebär att du anstränger magen, armar och ryggmuskulaturen. I längden blir det många lyft och med tiden kan ett sådant lyft innebära att man blir skadad. Genom att bygga upp en fysik som är mer anpassad för denna typ av vardagliga rörelser minskar du risken för att drabbas av smärta och skador.
Funktionell träning är en träningsform som passar en bred målgrupp i träningssalen. Fr.o.m. vårschemat kommer vi att som enda anläggning i stan erbjuda ett nytt koncept inom funktionell träning som utarbetats av The Academy och som heter Functional Moves®. Functional Moves® är ett fantastiskt roligt och effektivt pass där du tränar med hjälp av en steplåda och en fri vikt. De av våra instruktörer som har provat passet på convent har kommit tillbaka helt saliga och sagt att det är det bästa passet de någonsin tränat…


Som sagt träningsvärk fick jag och jag kommer defenitivt att gå på passet igen. Super kul pass trotts värken idag. Imorgon är det dags för Step Kondition. Efter det blir det afterwork med ett gäng tjejer, det är väl en bra avslutning på veckan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter super kul...
Kanske ngt man ska testa ng dag!

Anonym sa...

Det där passet lät definitivt mer läskigt än kul...