måndag, februari 20, 2012

Kungligt mingel

Ska göra ett försök till att sammanfatta och återberätta en helt fantastisk helg.
Vi började dagen med en lunch på Örtagården som ligger brevid Östermalmshallen. Efter det hade vi ca 30 min på oss innan vi skulle vara på Sturebadet så vi hann med några butiksbesök, bl a Afro Art och Dis.
Sparitualen på Sturebadet var dagens höjdpunkt. Det började med en avslappningsövning så att vi kom i rätt stämning.
Sedan peelade vi kroppen, duschade och fick sedan på oss en badmössa som var filtad och som vad doppad i kallt vatten. Med den och en härlig kräm på axlarna som kylde lite gick vi in i bastun i 10 minuter. Efter bastun gick vi direkt ner i det Turkiska badet där det var 15 grader varmt, eller kallt är nog bättre ord. Som tur var poolen inte så stor och efter två simtag var man på andra sidan och uppe :)
Peeling igen, dusch och samma kräm på axlarna och in i bastun igen. Där fick vi andas in en eukalyptus olja så att vi piggnade till och isbitar använde vi som peeling i bastun. Efter 10 min ner i det turkiska badet igen. Sedan var det dags att tvätta håret och låta balsamet vara kvar och bege sig in i ångbastun. Sedan var det klart! Efter det god smoothie och frukt.
Fyra timmar var vi där och superlyxigt att det bara var vi som var i hela badvåningen.

Efter Sturebadet blev det vin och lite tilltugg på hotell Nobis. Gissa vilka som kliver in där. Jo Kronprinsessan Viktoria och Prins Daniel, rätt kul :) De minglade runt med lite vänner och en livvakt :).
Efter det till hotellet och göra sig i ordning inför kvällen.
Middagen åts på Story Hotell. 5 av 7 blev betyget, helt ok mat men jag kommer inte äta där igen. Däremot var drinkarna supergoda då vi hamnade i baren efter middagen.
Efter en drink där blev det Teatergrillen, Bistro Berns, Riche och avslutningsvis hotellbaren på hotell Anglais.
Kan summera barrundan med tre ord, för hög musik! Var t o m tvungen att fråga syrran ifall jag håller på att bli kärring då jag tyckte att musiken var på tok för hög. Den var så hög att det gjorde ont i mina öron. Hon tyckte samma sak, pju :)
Sov gott i hotellrummet och avnjöt en god frukost igår.

Vill tacka alla som var med och gjorde helgen speciell. Vi får göra en repris!

Inga kommentarer: