måndag, maj 09, 2011

Fyra månader

Ja så gammal är Ella idag :)
















Gårdagens dop blev lyckat. Strålande sol, strålande gäster och en strålande Ella. Hon var lugn hela tiden i kyrkan och sa inte ett ord. Var å andra sidan inte ett dugg orolig över det då hon nästan aldrig skriker annars. Vara i andras famnar än mamma och pappas är dessutom rätt skoj :)
Cermonin i kyrkan blev bra och prästen gjorde ett bra jobb.
Den enda nackdelen var väl att tiden gick på tok för fort efter dopet då vi hade dopfika/buffé men som tur är kommer jag träffa några av gästerna om två veckor och några i sommar så det är inte så länge till nästa gång.
Ella fick massvis av fina presenter, tusen tack allesammans. Nu ska jag sätta igång och inreda hennes rum så att hon bl a får en egen bokhylla med plats för böcker, spargris och lite andra saker.
Vaggan som stod i hennes rum och tog upp stor golvyta är skickad vidare, det är nämligen så att Ella ska få en tjejkusin i oktober :) Jippi jippi :)

1 kommentar:

Madde J sa...

Tiden går så fort! Känner igen det där med tiden efter själva dopet, svårt att hinna prata med alla...Vad kul med en kusin! Vem är det som ska få en liten tjej? kramar