söndag, mars 20, 2011

Lugn igen

Ella har under en veckas tid skrikit otröstligt från kl 18 tills hon somnar för natten vid ca 21-22 tiden. Det enda som gjort henne lugn har varit bröstet men där kan hon ju inte ligga hela tiden. Jag har gett henne det en gång i timmen men det har varit svårt att vänta så länge då hon skriker utan att nästan hämta luft, jobbigt och ledsamt då man skulle vilja att hon berättade vad som gör henne ledsen :(
Jag köpte hem ersättning för att kanske blir hon inte mätt?!? I torsdags tog hon 30 ml, provade ge i fredags också men då ratade hon flaskan. Jaha inte hungrigt då eller?!? Gav henne lite kolikmassage på fredagkvällen och i lördagsmorse fyllde hon två blöjor till råge :)
Igår kväll var hon en glad tjej som låg och pratade med oss mest hela tiden. Hon gillade babygymmet igen och tyckte det var kul att även vara i pappas famn. M a o precis som det var för ca en vecka sedan.
Frågan är nu ifall det var magont? Det återstår att se men det var i alla fall enormt skönt att hon mådde bra igår kväll.

Inga kommentarer: