onsdag, november 14, 2007

Händelserik onsdag

Morgonen började med ett Viktväktarmöte klockan 07:30, klar 07:40. Går sedan hungrig (inte ätit frukost) till jobbet för att laga frukost. Kommer fram till jobbet och då är dörren låst in till lobbyn. Det ska automatiskt låsas upp klockan 06:00, hmmmmmm. Ringer chefen som står i durschen och frågar vem som har nyckeln och kan låsa upp. Han vet inte!
Efter några telefonsamtal visar det sig att en kollega med nyckel är på väg. Vi blir fler och fler som står ute i kylan och väntar, klockan 08:15 kommer vi in.
Hinner äta gröt och slå på datorn då ringer jobbtelefonen det är mäklaren som säljer radhuset. Godmorgon!

Säger till henne att vi är intresserade men kan inte tänka oss att lägga utpriset utan 100 000 kr lägre, hon säger att säljarna kommer inte att acceptera detta men kanske ett lite lägre bud än utpris. Hon antecknar vårt bud och säger att hon skall ringa runt till de övriga som är intresserade (hon ringde oss först).
Får ett sms om att budet gått upp med 55 000 kr och vi höjer med 20 000 kr. Det tar kanske 15 min tills hon ringer tillbaka och säger att vi fått det, alla andra stannade, någon fick inte lån på banken och de som la budet ville inte gå högre. Ibland går det fort i en budgivning, på mindre än två timmar hade vi köpt ett radhus.
Inflyttning blir i början av januari.

Panik vad gör vi nu med ettan, ringde en mäklare som kommer till oss imorgon och fotar och första visningen blir nästa helg. Ni som inte varit hemma hos oss kan spana in lägenheten på adess Norrsättersgatan 11b.
Kvällen har spenderats med att städa undan lite och försöka färgmatcha lite grann så att det ser enhetligt ut.

Inser även att jag har flyttat väldigt mycket den senaste tiden, känner att jag har lite rutin på att de är nu dags att ringa Telia, Bredbandsbolaget, hemfärsäkring och be om flytt av abonnemang. Ursch dessa kostnader är inte roliga att få igen.

Inga kommentarer: