måndag, november 19, 2007

5 dagar sedan sist

Mycket har hänt de senaste dagarna så bloggandet har blivit lidande, nu är det skärpning!
Vad har då hänt sedan i onsdags, rätt så mycket. Här kommer en sammanfattning;

Torsdag, fotografering av vår nuvarande lägenhet.

Fredag, skriva kontrakt på parhuset vi köpt. På kvällen var jag hos en kollega som fyllde år och hon bjöd in till tjejfest. God mat och ett härligt gäng.

Lördag, fika hemma hos oss. Vi bjöd in ett tiotal vänner och bjöd på årets första lussefika. Hembakade lussebullar, pepparkakor, saffranspannkakor och glögg. Johanna & Staffan och Sara & Tommie stannade kvar under kvällen och vi beställde hem mat från Sol och Ris, billigt och gott. Stora portioner så nästa gång räcker det med att köpa en rätt och dela på två.
Johanna & Staffan, lilla Elsa och hundarna stannade kvar till midnatt, vi fastnade framför fotbollen och Johanna framför datorn. Ett stort tack till dig Johanna för ditt engagemang gällande vad för dryck vi skall bjuda på på vårat bröllop. Jag hade ingen aning om att du kunde så mycket om olika sorter drycker. Ni ska med när vi åker till Tyskland och shoppar :)

Söndag, vi tog sovmorgon och åkte sedan en sväng till IKEA. På eftermiddagen hade vi bokat 1 timme i ett bubbelbad på ett gym i Linköping. De bjöd på varsitt glad alkoholfritt vin och lite godis. Supernice att ligga i en bubbelpool alldelens själva i 45 min.
På kvällen såg vi två hyrda filmer, Match Point och The Freedom Writer. Båda helt olika filmer men jag ger lite bättre betyg till Freedom Writers.

Det har varit rätt så hektiska dagar med roliga. I mitt huvud pågår mycket planering om hur vi ska möblera vårat nya boende och vilka nya möbler vi skall köpa. Fredrik är duktig som håller mina tankar som tankar och att de inte blir verklighet. Det kommer att vara svårt att möblera 145 kvm då vi idag bor på 45 kvm nog för att vi har ett proppfullt förråd i källaren. Lite nya möbler blir det nog allt :) skall bli hur kul som helst.
Syrran planerar redan nu på att komma ner till oss en helg och hjälpa oss med den lilla renovering vi skall göra.

Vår lägenhet ligger nu ute på hemnet och det är visning på söndag och måndag, det ska blir spännande att se ifall vi får den såld.

Inga kommentarer: