lördag, december 18, 2010

Helgen innan den stora dagen

Idag stod följande saker på to-do-listan, kattsand, hundbajspåsar, gran och julmat. Vi var lite segstartade idag och kom iväg först kl 12. Första stoppet blev på IKEA och det visade sig att de slutat sälja hundsaker, typiskt, då fick Baltazar ingen ny hundkoja heller. Vi hittade dock lite andra bra att ha saker där, lite som vanligt när man går in där. Hörde en tant sa "det är lite IKEAS koncept" och syftade på att det alltid blir dyrare än tänkt när man besöker varuhuset. Inte riktigt IKEAs fel :)
Efter IKEA blev det djuraffären och 18 kilo kattsand, tur att Fredrik var med för jag hade aldrig orkat bära kartongen :)
Sedan tog vi ett djupt andetag och klev in på ICA Maxi. Dock inte alls så farligt som jag hade trott, det var inte ens kö när vi kom fram till självscanningskassan.
Vi passade även på att köpa en gran av grankillen utanför Maxi. Nu står granen och tinar upp i vardagsrummet och det luktar enormt gott. Funderar på ifall granen kan vara inomhus i år. Förra året ställde vi den i uterummet för att Baltazar tyckte granen var på tok för intressant. Det räckte liksom med att han fick ner en av de röda glaskulorna och började leka med dom, tog säkert hela 5 sekunder innan kulan var sönder :)

Här under eftermiddagen har vi också hunnit med att tvätta två tvättar, golvet nere är skurat och skafferiet är utrensat på saker som gått ut :). Imorgon blir det STORstädning, det väntas ju gäster på tisdag. Längtar så tills alla kommer, ska bli så mysigt.

Inga kommentarer: