måndag, december 20, 2010

Då var helgen slut!

Igår var en bra dag. Granen är klädd och vips blev det massor av julstämning hemma. Kom på att jag bara har två julskivor så vi får köra Spotify, dock med reklam. Men kanske någon av gästerna har betalfunktionen så att vi slipper reklamen :)
Vardagsrummet är nu ommöblerat så att vi får plats med matbordet som annars står i uterummet. Det fungerade bra förra året så nu kan vi sitta 8 pers runt bordet utan att behöva trängas i köket. Tänkte ta bilder och lägga ut i eftermiddag.

Idag har jag lite småsaker inplanerat. Barnmorskan kl 10 och besiktning av bilen kl 13. Det är premiär för min del att besikta en bil, har aldrig gjort det tidigare. Satt och funderade på varför och det beror dels på att jag bara ägt bilar som inte behövt besiktigas eller så har det funnits tjänstebil i hushållet. Ska bli lite spännande att se hur det fungerar. Håller tummarna för att den går igenom, borde inte vara några problem. Bilen är ju precis hemtagen från verkstaden och där har de fixat vad de trodde skulle ge underkänt.

Inga kommentarer: