söndag, november 30, 2008

1a advent

Idag har vi tagit det väldigt lugnt. Vi tog sovmorgon och åt frukost i lugn och ro. Trodde att jag skulle ha träningsvärk i magen idag med tanke på hur mycket jag skrattade igår :) Tack alla för en helt underbar eftermiddag och kväll.

Vi har varit ut en sväng med bilen och inhandlat lite småsaker. Ny dammsugare är ett krav nu när vi har nya golv. Det låter verkligen inte bra när vi använder den vi har idag, dammsugarmunstycket liksom skrapar golven.
Vi åkte till K-rauta för att köpa lite lampor samt nya golvlister. Det visar sig att golvlisterna är 5 meter långa, suck! Vi måste såga av dom innan vi får in dom i bilen. Det får bli ett nytt fösök under veckan, då vi inte åker runt med en såg i bilen.
Det visar sig sedan att K-rauta inte säljer dammsugare så det blev Onoff. Fredrik kläcker idén att det räcker kanske med ett nytt munstycke, betydligt billigare än 2 000 kr som en dammsugare kostar. Vi hittade samma munstycke som vi har idag för 179 kr. Perfekt! Sedan ser vi att det går att byta ut kuddarna som är under munstycket, undrar vad det kan kosta? Vi tar med en sådan påse till kassan och priset var 49 kr. Snacka om att vi tjänat pengar idag :) från 2 000 kr till 49 kr :)

1 kommentar:

Johanna sa...

och ätit skumtomte har ni minsann gjort. Sa hon bittert hemifrån.