fredag, september 06, 2013

What a fabulous day

Kl 08 vinkade vi hejdå till Bettan och Fredrik som idag åker till Berlin på IFA-mässan.
Jag åkte iväg med töserna och två till mammor (och Stefan :) ) till Tropicarium Kolmården.
Vi fick se hajar, surikater, krokodiler, rockor, reptiler, salt- och sötvattenfiskar, papegojor, småapor och lite till.
Småaporna var helt lösa, nästan lite obehagligt. Två av dom hoppade upp på vagnen och det stod rör inte aporna för de bits...
Lunchen intogs på Ettans Kök & Hantverkscafé som låg vid Kolmårdens camping. Då det idag var ca 20 grader och strålande sol stod kocken ute och grillade så det blev en grilltallrik till lunch. Vi satt såklart ute och det fanns en stor gräsyta för barnen att springa runt på.
Både Ella och Moa sov i bilen hem och vaknade pigga och glada hemma :)

Eftermiddagen har gått i ett, vips var det dags för middag.
Jag satte Ella i duschen medan jag nattade Moa, hon somnade 18.15. Ella såg sedan på TV mellan 18.30-19.00 då passade jag på att träna. La Ella i sängen kl 19.30 och gick själv in i duschen. När jag kom ut sov hon.
Nu har jag ätit mellis och plockat ut 100 gram av mina favoriter i Twistpåsen jag vann på kickoffen. Ska ta med mig chokladen upp och softa framför TVn innan läggdags.

Har köpt denna fina betongsak från Tove Adman. Såg den på Gotland i somras men köpte den aldrig och nu fick jag den i födelsedagspresent av Bettan.
Kommer passa perfekt på skrivbordet på jobbet :)

 
 
Glömde nästan skriva det allra bästa med dagen. Syrran ringde facetime från Las Vegas. Så himla kul att höra att de har det bra. Vet inte alls hur facetime funkar men det fungerade alldelens utmärkt i alla fall :)
 
 
 
 
 

Inga kommentarer: