tisdag, juni 25, 2013

Första semesterveckan

Midsommar har passerat och vi var 6 vuxna och 6 barn hemma hos oss :). Jag älskar ju att ha gäster så det gick alldelens utmärkt. Supergod mat och supertrevligt sällskap.

Moa hamnade sådär efter att Fredrik matat, sov sådär i säkert 20 minuter :)





Vi invigde vattenspridaren idag och efter ett tag sprang Ella igenom den :)

Efter BVC besöket förra veckan är jag tvungen att lägga ut denna bild på Moa. Fredrik är så upprörd på BVC sköterskan att han inte vet vad han ska ta sig till. Besöket resulterade i att jag grät typ hela förmiddagen, ringde Barnsjukhuset inför vårt besök på torsdag så de tar en extra titt på henne.
Pallar liksom inte fler saker som kan vara fel på henne. Såklart fixar man allt men vi har ju landat i extraslagen så kommer nästa smäll...

Idag åkte Anna och Joe hem, de har varit här sedan i torsdags och nu är huset tomt. Känns konstigt. Vi har idag ägnat åt oss att städa, tvättat fyra maskiner och inrett Moas rum. Hon sover där själv nu :)
Också satt oss ner och planerat söndagen då det är dop för Moa. Moa Irma Siri Lindström blir det.
Delar av släkten kommer på fredag och jag längtar såå mycket.

Vi har även börjat så smått planera upp nästkommande vecka och veckan därpå. Hoppas och tror inte att US vill att vi ska komma på läkarbesök i juli. Ser med spänning framemot torsdagens läkarbesök.

1 kommentar:

Anna MK sa...

Tack åter igen! Supertrevligt hade vi :) Ledsen för all tvätt :/ Ser inte fram emot att b börja tvätta imorgon när vi kommer hem :(