torsdag, april 14, 2011

Nya glasögon

Hjälp mig välja. Skriv en kommentar vilka ni gillar bäst.
För större bild tryck på bilden.

8 kommentarer:

Anna MK sa...

Får man säga ingen av de tre. Alldeles för mörka på dig. Par tre är bäst av de som du valt, men som sagt, inga som jag skulle välja åt dig.
Kram:)

Pernilla sa...

Klart man får säga så. Uppskattar ärlighet :)

Malin Lundstedt sa...

Malin och Johanna tycker likadant. Men bäst av dessa tycker vi par nr 1. Smaken e visst som baken. Gillar din blogg! Synd att jag avbokade söndagen men det känns ändå bra med allt vi haft för oss sista tiden samt allt som komma skall. Ella e supersöt verkligen! Skönt att allt gått bra efter olyckan på bussen. Kram på dig!
Malin

Madde J sa...

Håller med Anna, men av dessa tre tycker jag par ett är det bästa. Kramar

Unknown sa...

Sorry, men tycker nog att du skall leta vidare. Du är lite för snygg för dessa par. Inte meningen att du skall lyfta glasögonen! Av urvalet tycker jag par tre är ok.
kram Susanne

Anonym sa...

Okej, jag avviker helt. Inser att smaken är annorlunda. Helt klart den första bilden, nr 3! Lite mindre markerad runt dina ögon, men en riktig häftig karm i stället! =) // Syster C

Anonym sa...

Jag tycker ingen av dessa, måste jag välja så lutar de åt par nr3.
Lycka till
KRAMAR I MASSOR/ Tina

Johanna sa...

Jag tycker heller inte om något par. Skulle föredra ett par mörka, ett mellanting mellan 2 och 1, men i en form som 3. Å andra sidan.. Vad vet jag... Jag trodde ju det var igår (typ) som vi valde sist ju. Måste du överhuvudtaget byta då, eftersom de inte ens känns lite gamla?