söndag, april 07, 2013

Utredningen fortsätter...

Efter fredagens besök hos Barnkardeologen så vet vi inte så mycket mera. EKGet som gjordes såg typ likadant ut som det innan. I alla fall inte sämre och extraslagen kommer lite lite glesar men fortfarande var 5e eller 6e slag är ett extraslag.
Vi ökar upp medicinen för att hänga med att Moa ökar rätt snabbt i vikt nu.
På onsdag ska vi sätta på henne ett inspelningsbart EKG som sitter 24 timmar och det känns bra. Det var ett sådant hon hade dag 4 som ledde till att vi blev inskrivna på Neo. Det som är bra är att efter nästa vecka får vi svar på skillnaden från då och nu när hon har medicin och blivit några veckor äldre. Efterföljande vecka är det dags för ett nytt EKG samt ultraljud av hennes hjärta. Då ville de även göra ett EKG på Ella bara för att utesluta att hon har samma sak.
Jag har ju tänkt tanken att tänk om detta missades på Ella men inte velat fråga. Nu slipper jag fundera på detta då Eva själv tog upp att Ella ska kollas.
Tiden kommer vara vår bästa vän i detta att få en diagnos på Moa. Det vi hoppas på är att det är en hjärtmuskelinflammation för den försvinner av sig själv...
Om det är det kan de ibland se ärrbildning på hjärtat när de gör ultraljudet men ibland inte.

Inga kommentarer: