fredag, juni 29, 2012

U m e å

Igår kväll var jag på tjejmiddag och F hos en kompis och drack öl och whisky :)
Pappa tog hand om Ella. Vi la henne vid sju tiden men när vi kom hem vid midnatt hade hon precis somnat. Hon hade vaknat vid 22.30 och varit helt hysterisk och pappa fick henne inte att somna om. Tillslut tog han upp henne men hon sprang och gömde sig för honom. Han började leka med hennes saker och tillslut kom hon till honom. Han bytte sedan blöja och hon blev tröttare och tröttare och då frågade han henne ifall hon ville gå och sova. Hon nickade och han la henne i sängen och hon somnade :)
Trollet vårat :)
Hon vaknade tyvärr när vi kom hem och natten slutade med att hon sov mellan oss. Vi tror att hon drömmer och därav att hon blir hysterisk när hon ska somna om i sängen.
Att lägga henne är det inga problem med men att somna om efter drömmarna.

Idag blir det stan och kika runt i affärer lite. Kanske hitta något på rean. Vi börjar smått fundera på när vi ska åka hem. På söndag har vi träffat alla vi vill träffa så kanske börjar vi dra oss söderut i början av veckan.

I övrigt njuter vi av semestern. Idag åt vi frukost inne men satt och kikade på fåglarna som strök över vattenytan och letade fisk.
Ella är fascinerad av fåglarna och kan länge stå vid fönstret och kika på dom när dom flyger runt.
Kanske blir det en båttur i helgen. Elias morfar har köpt en flytväst till Ella så alla kan följa med :)

Jag tycker att Ella har gjort stora kliv gällande att prata. Nu säger hon sitta, hoppa, stå och upp mer tydligt. F sa åt henne i morse att lägger du kudden i din säng och hon gick raka vägen till rummet där hennes säng står och kastade kudden i resesängen :)

Inga kommentarer: