torsdag, juli 14, 2011

Hjälpande hand

Vi har under eftermiddagen hjälpt plommonträdet lite. Vi plockade säkert bort 2 000 blivande plommon. Det är verkligen ett plommonår i år. En granne sa att de hade haft ett plommonträd i sommarstugan som dog pga att det bar för mycket frukt att trädet inte orkade. Det är sjukt många plommon kvar och vi ser ingen skillnad. Fyllde nästan skurhinken. Får nog ta bort lite fler en annan dag men nu kom regnet.
Under förmiddagen hann Fredrik klippa gräset och jag hann nästan rensa allt ogräs innan Ella vaknade från sin förmiddagslur.
En tripp till BVC har vi också gjort idag och Ella vägde 8700 gram och var 68 cm lång.

Ikväll blir det soffan för mig, inte bra i bröstet än, men tror att det är lite lite bättre än igår. Fredrik smiter iväg och ser bion Transformers 3.

Imorgon fortsätter trädgårsarbetet, det blir att åka iväg och inhandla sten som vi ska lägga vid kanten till altanen samt att vi ska lägga igen en av rabatterna. Väderprognosen ser väl sisådär ut så kanske det blir en innedag men jag hoppas inte på det.
Lite lagomt med pyssel varje dag gör att det blir stor skillnad ute.

1 kommentar:

Madde J sa...

Härligt att fixa lite i trädgården! Hon är så söt lilla Ella! Har du några planer på att komma upp under hösten? Vore så kul att ses! Ella verkar vara ungefär lika stor som Oskar nu. Kramar