lördag, januari 11, 2014

Drömmar

Igår drömde vi om en resa med barnen till Thailand, Dubai eller Kanarieöarna i feb/mars 2015. Då och då blir vi mer än vanligt ödmjuka över livet och gåvan vi fått med barnen. Moa har EKG på sig nu och då blir det att vi tänker mera på att fånga dagen och vårda familjen.
Vi hade tänkt att åka någonstans i maj, redan bestämt innan jag började jobba och avstämt med min chef MEN Moa kommer med stor sannolikhet inte gå då och då vill vi inte åka. Känns också mitt i operationen och läkningen av gomspaltsoperationen så nej.
Kikade på resor 2015 och vi får se vad det blir. En parameter som måste läggas med är att vi vill ha nära till ett bra sjukhus om något skulle hända med Moa. Inte för att det ska vara någon risk men ändå, det känns betydligt tryggare.
Nackdelen med Thailand är att flygresan är på ca 11 timmar, å andra sidan flyger man ut eftermiddag så barnen lär ju sova större delen av resan.
Som sagt det är härligt att drömma och titta på bilder. Det blir ändå inte så att vi kommer boka något förrän i vår då vi fått lite mer klarhet i vad Moa haft och om extraslagen fortsätter hålla sig borta.
Svar på dagens EKG blir i slutet av denna månad.

Inga kommentarer: