söndag, maj 11, 2008

Kommer aldrig att sluta med denna sport...

Vaknade imorse och solen sken. Lite orolig över att vindarna skulle sätta käppar i hjulet. Björkarna utanför vårt köksfönster vajade lite för mycket.

Efter att Malin och Johanna åkt hem åkte vi till hoppfältet. Gällande vinden så hade jag inte hoppat om det blåste så här på fältet vi har i Nyköping men i Linköping känndes det ok. Det blåste 10 m/s från 3000 meter till ca 200 meter där det släppte. Jämn och fin vind men ingen elevhoppning av förklarliga själ.

Skrev upp mig och fick komma med nästan direkt. Var i samma lift som Filippa (Zoltans sambo) som gjorde sitt 1000:e hopp, häftigt. Hon blev hissad och sprutad med grädde när hon kom ner :)

Exiten var ok men lite vinglig. Skärmen utvecklades ok och det var helt underbart att få uppleva det fria fallet igen. Eftersom det blåste rätt mycket var det inte läge att göra så många 360 grader svängar utan bromsade lite och gjorde en lugn inflygning över det gula rapsfälten. Ok landning!

Packade och åt lunch för att sedan göra hopp nummer två. Denna gång övade jag på track för att kunna hoppa med någon annan nästa gång. Det kommer dock vara ett tag till nästa hopp. Till helgen är det 30-års fest i Stockholm och helgen efter det bär det av till Köpenhamn, men sedan så...



















































Inga kommentarer: