tisdag, januari 29, 2008

Pyssel och åter pyssel

10 meter tejp använde jag upp igår kväll så jag blev tvungen att köpa 10 meter till idag. Tejpen är kanonbra, dubbelhäftande som sitter på en, ja hur ska jag beskriva det. Typ som en tippex penna! Ni fattar, eller hur?!
Det är bröllopsinbjudningarna som jag håller på att göra, allt är klart förutom att jag måste ändra/uppdatera vissa saker på papperet övrig bröllopsinformation.

Mycket är kvar att planera och fixa men det känns som att vi kommit en bra bit på väg, ring har jag nu bestämt. Eller jag tror i alla fall det, den håller på att göras så jag har nog inte så många veckor på mig ifall jag vill ändra något. Efter att ha bestämt ring ändrades budgeten igen :)
Det som stör mig nu är att vi inte vet vad för tårta vi skall bjuda på, det finns massor av olika alternativ men vi hittar inget som känns riktigt ok. Jag är inte alls någon älskare av marsipan och grädde och då går prinsesstårtan bort. Funderar på något med mousse och bär. Hmm får se vad det blir. En fördel är dock att vi får utan att ha dåligt samvete äta en bakelse då och då med motiveringen att hitta en god en som vi kan göra om till en bröllopstårta :)

Övrigt denna vecka så ska jag imorgon tillsammans med mina kollegor dricka vin och provsmaka ost. Vi har aktivitetsplanering och efteråt kommer en ostspecialist, det ska blir spännande.
På torsdag kväll åker jag till Göteborg för en konferens på fredagen som avslutas med middag och fest så jag åker hem lördag förmiddag.
Fredrik får äran att gå på förnyelsemöte för Nyköpings Fallskärmsklubb, hoppsäsongen närmar sig med stormsteg och det känns bra. Nervös självklart men det är så det skall vara :)

Måste säga att det är underbart att ha internet hemma igen, kram till er alla som tittar in till denna sida då och då.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Hittade er sida på Bröllopstorget idag (med hjälp av Johanna som sa att den fanns). Trevligt!
Frågade precis som Johanna "Vad är Pärkboll?" hihi
KRAM

Anonym sa...

Ett gotländskt spel :) Jag har ingen aning om hur det fungerar.