torsdag, september 04, 2014

Händelserik vecka

Läkaren ringde och berättade att Moas benmärgsprov var helt ok. Ett besked som inte kunde varit bättre. Jag ställde några dumma frågor till honom men fick bra svar som gjorde mig lugn. Frågade bl a om låga trombocyter kan skada andra organ och svaret var nej.
Kan man ha lågt värde och ändå vara frisk och han svarade ja :)

Vi fick kallelse till operation också denna vecka och nu laddar vi om till den. Lite saker som ska fixas innan op men läkaren skulle återkomma denna vecka efter att han pratat med specialisterna i Sthlm.

Det var ingen felskrivning utan Moa ska ha EKG i 5 dagar. Kanske kanske betyder det att hjärtläkaren kan få mer som gör henne trygg med att ta bort medicinen. Tidigare har hon bara haft det på i 24h. Medicinen hade inte satts in om hon hade fötts med mängden extraslag som hon har nu. Vi tycker att den kan tas bort men vi måste ju lyssna på hjärtspecialisten först innan vi slutar. Vi ska till henne i oktober/november så då vet vi.
Nu börjar det roliga med att gömma sladdarna för henne så hon inte sliter bort plupparna. En plupp har redan lossnar men bara att trycka tillbaka :)
Imorgon blir det besök hos ögon och ortoptist.

Känner mig positiv efter denna vecka. Känna skönt och jag känner mig stark inför op. Moa kommer ha ont och då måste jag vara stark och kunna trösta henne och inte vara svag.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: