torsdag, juni 26, 2008

En hel dag vid poolen

Poolen ar inte stor men helt ok. Det kanns som att on har invarderats med norrman, de ar overallt.
Bok 2 ar utlast och axlarna lite snallare mot mig. Bok nummer 2 var EL CHOCO en svensk fangen i det omtalade fangelset i Bolivia. (Johanna den maste du lasa, tar med boken nasta gang vi ses...)
Vi har idag varit och pratat med en av Apollos representanter och fatt lite tips om vad vi ska se nar vi beger oss ut pa upptacktsfard under nasta vecka. Vi tankte hyra en fyrhjuling och se on. Nasta torsdag skall vi pa en barbeaque battur och se lite fler strander och simma i grottor.
Som sagt ar det inte ett dugg synd om oss, vi lar oss att gora ingenting pa dagarna och maste erkanna att det kanns helt underbart...
Inte ar det dyrt heller, vi spenderar ca 600 kr per dag och da ater vi lunch ute inkl dryck plus kaffe och sedan blir det en god middag med vin och ol.

Hoppas att allt ar bra med er dar hemma, langtar lite efter er. Kram och puss!

3 kommentarer:

Anonym sa...

åh den boken är grymt bra!
Ni verkar ha det jätte härligt - keep up the good work.

Anonym sa...

Hej!
Hoppas ni har en fortsatt underbar semester!
Här kommer en hälsning från Svalbard. Vi sitter på hotellet i Longyearbyen. Imorgon går vi på båten... Även hit har internet nått!
Ta en titt på http://www.wallbäck.se/sara/lindstrom1.html där finns en försmak av bilderna från ert bröllop. Än så länge finns inte albumet länkat på hemsidan. Kanske hinns det med ikväll, kanske inte...

Anonym sa...

Prova utan ä på Wallbäck så funkar det.
Wow är min enda kommentar, super super fina bilder.
/Fru Lindström