onsdag, februari 20, 2008

Mycket nu!

Helgen som var hade vi besök av Fredriks syster och vänner från tokstan. Mycket trevligt, var dock trött söndag kväll. När klockan var 10.00 på söndag förmiddag hade jag duschat, ätit frukost och var påklädd för att gå ut en sväng i skogen. Vad hände med sovmorgon? Vännerna från Södertälje har Rikard 2,5 år som det är full fart på.

Måndagkvällen spenderades framför TVn och vi såg filmen vi inte orkade se söndagkväll.
Igår tisdag forsatte projektet "målning av lister" så här i efterhand skulle vi köpt nya lister. Visst det är ett mycket billigare alternativ att köpa en burk färg för ca 400 kr än lister för flera tusen men det går fortare än att måla. Det känns som ett evighetsprojekt. Projektet måste vara klart till nästa helg för då kommer mamma och pappa på besök och då är det dags att tapetsera om vårt sovrum. Det innebär också att vi bör vara klara med förarbetet som omfattar slipning, spackling och lite mer slipning och ja vi har inte börjat ännu.
Vi har igen fått bekräftat att det var tur att vi inte köpte ett renoveringsobjekt eller ett stort hus, det är helt enkelt inget för oss. Det finns så mycket roligare saker man kan göra på kvällarna efter jobbet än att renovera. I alla fall blir det fint och en stor förändring.

Ikväll var jag tillsammans med en kollega och 6 styckna kunder och såg Studentspexet, vi åt en bit mat innan och det var mycket trevligt. Kom precis hem så det blir en sen kväll.

Känner att jag hinner inte riktigt med, mycket på jobbet. Hoppas på att det lugnar ner sig om någon vecka. Ser en ljusning då kalender är lite mindre full om några veckor. I övrigt är det full fart helgerna framöver. En tjejkompis ringde idag och vi skulle hitta en lördag då de skulle komma till oss, hmm helgen efter påsk gör vi inget. Det blir en söndag i början av mars istället, helt otroligt!

Pju skönt att skriva av sig lite!

Inga kommentarer: